ECG RK 1708 Tradizione Nero rychlovarná konvice

ECG RK 1708 Tradizione Nero rychlovarná konvice, černá

Poctivý výrobek ECG RK 1708 Tradizione Nero rychlovarná konvice, černá populárního výrobce za výhodnou cenu 1 199 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
1 199 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Limitovaná edice produktu ECG RK 1708 Tradizione Nero rychlovarná konvice, černá od originálního výrobce ECG - tento artikl doporučujeme s unikátní slevou za 1199 Kč. Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Na vámi zadanou adresu budou BEZPLATNĚ dopraveny objednávky s hodnotou Kč a více. Úspora a spokojenost z nákupu, záleží nám na vaší spokojenosti.

Rychlovarná konvice ECG RK 1708 Tradizione Nero kombinuje styl a funkčnost v jednom elegantním zařízení. S matnou černou povrchovou úpravou a konstrukcí z lakovaného kovu se stane nejen praktickým pomocníkem, ale i designovým prvkem ve vaší kuchyni. Její objem 1,7 litru přitom vždy zajistí dostatek vody pro přípravu nápojů pro celou rodinu či návštěvu. Konvice pracuje s příkonem 1850–2200 W, takže je za všech okolností rychlá a efektivní.Konvice ECG RK 1708 Tradizione Nero je navržena tak, aby vám při každodenní přípravě čaje či kávy poskytla maximální komfort. Praktický ukazatel množství vody vám umožní přesné dávkování, a tak vždy připravíte přesně tolik nápojů, kolik potřebujete. Odnímatelný filtr proti vodnímu kameni zase usnadní čištění. A funkce automatického vypnutí, protiskluzové podložky či pojistka proti přehřátí zajistí potřebnou bezpečnost. Tato rychlovarná konvice se zapojuje do klasické zásuvky a díky 70 cm dlouhému přívodnímu kabelu ji můžete pohodlně umístit kamkoliv na kuchyňskou linku. Světelná signalizace vás vždy informuje o tom, kdy je konvice v provozu. A spolehlivý konektor Strix zajišťuje bezproblémové používání. O maximální komfort při nalévání se pak stará ergonomická rukojeť a skladování usnadňuje otočný podstavec s funkcí navíjení kabelu. Připravte si svůj oblíbený šálek čaje nebo kávy s lehkostí a elegancí, kterou tato konvice přináší přímo do vaší kuchyně..

Parametry produktu ECG RK 1708 Tradizione Nero rychlovarná konvice, černá

Název: ECG RK 1708 Tradizione Nero rychlovarná konvice, černá

EAN: 100002073363

Výrobce: ECG

Barva: černá

Podobné produkty

Beper 40120

779 Kč

ECG RK 1708 Tradizione Nero rychlovarná konvice, černá

Další produkty od výrobce

ECG

Nabídka pro vás: ECG RK 1708 Tradizione Nero rychlovarná konvice, černá od ECG - tento hit můžete získat v časově omezené akci za 1199 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Pro objednávku nad Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Už se těšíte na svoji objednávku?

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Naše prodejny - Zdarma
  • Balík do Balíkovny - 65 Kč
  • DPD - 109 Kč
  • Zásilkovna - 99 Kč
  • PPL - 109 Kč
  • Balík do ruky - 99 Kč
  • Nadrozměrné zásilky - 360 Kč
Platba

  • Hotově či kartou v prodejně
  • Při převzetí od dopravce - dobírka
  • Rychlá on-line platba předem
  • Běžný bankovní převod
  • Twisto